A A A
 

Verliefdheid en keuzestress

Het was een beetje stil rondom Mowlam afgelopen maand en daar was een mooie reden voor: ik ben verliefd!

Het moest toch een keer gebeuren, dus heb ik er ook maar even goed de tijd voor genomen. Inmiddels is het dik aan en durf ik wel te spreken van een lifetime investment. Daar mag alles best een maandje voor op een laag pitje toch? Ondertussen heeft het Mowlam team gestaag doorgewerkt aan de start up ‘Locaties met meer waarde’. Heerlijk om niet alles op elk moment zelf te hoeven doen.

Er ligt al van alles: een lijst met locaties voor grote bijeenkomsten, met aandacht voor mensen, die duurzaam werken of iets bijzonders voor de samenleving doen. Een contract waarmee we komende maanden langs deze locaties gaan om korting voor onze klanten te bedingen. De webbouwer staat in de startblokken en we hebben een naam! Tenminste, nou ja, we hebben er vier, maar we kunnen niet kiezen.

Daarom willen we jou vragen je voorkeur voor een van deze vier namen te geven. Een kleine moeite en daar krijg je iets voor terug: een eeuwig streepje voor. Voor ons ben je dan namelijk klant van het eerste uur. En daar beloven we eeuwige trouw aan. Dat past dan weer goed bij mijn stemming! Het betekent dat je als eerste nieuwe locaties en aanbiedingen onder ogen krijgt. Wanneer we op een van die leuke locaties een feestje organiseren, ontvang je een VIP uitnodiging. Je wordt eigenlijk een onderdeel van de Mowlam dans, we gaan er samen met jou een feest van maken.

Wat moet je ervoor doen?
Kies de naam die jij het best vindt passen bij ons initiatief en mail deze naar info@mowlam.nl. We voegen je dan toe aan de lijst van klanten van het eerste uur.

Hier leggen we nog even uit wat precies het idee is achter het portaal van locaties met korting.

Kies uit onderstaande 4 namen degene die je het leukst vindt en mail naar info@mowlam.nl

1 idealenplek.nl
2 goedelocaties.nl
3 locatiesmetmeerwaarde.nl
4 idealenlocaties.nl

De naam krijgt als toevoeging: voor events met meer waarde.

Samenwerken met jou voor meer waarde, wij kijken er naar uit!

Reacties:

Uw Reactie:


Om spam tegen te gaan dient u de uitkomst van de som in te vullen