A A A
 

Partners

Herken je dat, dat je van die periodes hebt? Een periode dat je steeds ineens voor allerlei dingen naar het buitenland moet. Of een periode waarin alle apparaten achter elkaar stuk gaan.

Voor mij is het geloof ik de periode van de partners. Want naast de ideale liefdespartner heeft zich nu ook de ideale zakelijke partner gemeld. Het gaat om Mirjam Kuggeleijn, al jaren top-collega voor alle communicatie binnen Kies Kleur in Groen en daarnaast collega onderneemster met haar eigen bedrijf Bindt voor communicatie. Samen met Mirjam ga ik de start-up ‘locaties met meerwaarde’ uitbouwen. Mirjam als communicatie-expert en Esther voor de management kant, beiden zijn onmisbaar.
Another match made in heaven.

Vorige maand hebben veel mensen hun voorkeur voor de naam van de start-up aangegeven. Idealenplek scoorde goed, maar de absolute winnaar blijkt toch locatiesmetmeerwaarde.nl. Daar zijn we blij mee. De naam is simpel en doeltreffend. Daar kunnen we mee vooruit. De komende maanden zullen we langs de locaties gaan om contracten te sluiten waardoor klanten korting krijgen als ze via ons boeken en de website bouwen. Op 1 januari 2016 zijn we online.

We blijven ons aanbevolen houden voor locaties voor events vanaf 60 gasten die iets extra’s bieden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bijvoorbeeld leerwerkbedrijf zijn, sociale firma voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, duurzaam werken of bijzondere betekenis hebben voor de samenleving, eigen buurt, het milieu.

Ken je zo’n locatie? Laat het ons weten!
De Mowlam dans wordt alleen maar leuker van meer partners.

info@mowlam.nl

Reacties:

Uw Reactie:


Om spam tegen te gaan dient u de uitkomst van de som in te vullen